Κατασκευάζουμε, αναπτύσσουμε, εξελίσσουμε και υποστηρίζουμε χωρίς συμβιβασμούς τα απόλυτα εργαλεία για την ελαιοσυλλογή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βιοτεχνία κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ Α.Α. Ο.Β.Ε.Ε. είναι μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο του είδους της στην Κρήτη και ιδρύθηκε το 1969. Πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση σε πωλήσεις και αυτό οφείλεται όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων της αλλά και στις ελκυστικές τιμές και το απαράμιλλο σέρβις της. Από το 1985 η βιοτεχνία ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ Α.Α. Ο.Β.Ε.Ε. ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή ελαιοραβδιστικών μηχανημάτων και ραβδιών. Η συνεχής έρευνα, η ποιότητα κατασκευής, η λεπτομέρεια στον σχεδιασμό, το εξειδικευμένο προσωπικό, η διετής εγγύηση των προϊόντων και η άμεση παράδοση, είναι τα μυστικά της επιτυχίας της βιοτεχνίας μας.

Μετά από μακροχρόνια έρευνα η βιοτεχνία ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ Α.Α. Ο.Β.Ε.Ε. κατασκεύασε την παλμική βέργα ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ (τύπου «Τ» και ίσια) με αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίας 1003079. Η παλμική βέργα ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ είναι μεγάλης αποδόσεως, δεν δημιουργεί κραδασμούς στο χειριστή και δεν εμπλέκεται στα κλαδιά της ελιάς.Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της βέργας αυτής, λόγω των ιδιοτήτων της, είναι ότι δεν πληγώνει το δέντρο, δεν ρίχνει το φύλλωμά του και είναι ξεκούραστη στη χρήση, με αποτέλεσμα την καλύτερη συλλογή του ελαιοκάρπου και την φροντίδα του ελαιοδένδρου.

Η βιοτεχνία ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ Α.Α. Ο.Β.Ε.Ε. διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και έχει σαν στόχο την εξαγωγή τους σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και όλου του Κόσμου.

ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ

AgroCenter Ραμπαλάκος is suggested by Chania Hotels ★★★★★